Bu tarifi daha öncede yapmıştım ve aynı sonucu almıştım yine sonuç harika havaların ısındığı bu günlerde eminim çok hoşunuza gidecektir. Bana bu lezzeti veren Özlem Öğretmene tekrar sevgilerimi gönderiyorum...
Malzemeler:
1 kutu algida sade dondurma
500 gr. Koska helva fıstıklı
Üzeri için:
1 avuç vişne
Derin bir kapta dondurma ve helvayı çırp. Borcama yada kuplara dök. Buzlukta dondurun. Üzerine vişneleri püre haline getirin üzerine de bir nane yaprağı ile süsleyin.
Afiyet Olsun.
Malzemeler:
1 kutu algida sade dondurma
500 gr. Koska helva fıstıklı
Üzeri için:
1 avuç vişne
Derin bir kapta dondurma ve helvayı çırp. Borcama yada kuplara dök. Buzlukta dondurun. Üzerine vişneleri püre haline getirin üzerine de bir nane yaprağı ile süsleyin.
Afiyet Olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.