5 Mart 2010 Cuma

Barbunya
















Yazın aldığım barbunyaları,dondurucuya koymuştum.3 Kg alıp,temizledikten sonra dört poşete koyup kaldırdım.Cinsi o kadar güzelmiş ki çok çabuk pişti.

MALZEMELER
750 gr barbunya
1 Büyük baş soğan
2 Diş sarımsak
1 Havuç
3 Sivri biber
1/2 Kaşık biber salçası
1/2 Kaşık domates salçası
1/2 Çay bardağı zeytinyağı
Tuz

HAZIRLANIŞI
Soğan,sarımsak,havuç ve biberi zeytinyağında kavurun.Sonra sırasıyla salçayı ve barbunyaları ekleyin.Barbunyanın üstünü örtecek kadar su koyun ve barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.