5 Mart 2010 Cuma
Barbunya
Yazın aldığım barbunyaları,dondurucuya koymuştum.3 Kg alıp,temizledikten sonra dört poşete koyup kaldırdım.Cinsi o kadar güzelmiş ki çok çabuk pişti.
MALZEMELER
750 gr barbunya
1 Büyük baş soğan
2 Diş sarımsak
1 Havuç
3 Sivri biber
1/2 Kaşık biber salçası
1/2 Kaşık domates salçası
1/2 Çay bardağı zeytinyağı
Tuz
HAZIRLANIŞI
Soğan,sarımsak,havuç ve biberi zeytinyağında kavurun.Sonra sırasıyla salçayı ve barbunyaları ekleyin.Barbunyanın üstünü örtecek kadar su koyun ve barbunyalar yumuşayana kadar pişirin.
Etiketler:
ZEYTİNYAĞLILAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.