
Veeeee yolculuğa çıkarken de iyi bir pasta gibisi yoktur,bu da bağlantı cümlemiz olsun ve hep denediğim ama bir türlü bisküvilerini ayakta tutamadığım için, yayınlayamadığım şarlot pasta tarifine geçeyim.Bu da isteyin ,vazgeçmeyin ,yaparsınız sloganının kanıtlanmış bir ürünüdür.
MALZEMELER
1 paket savoyer bisküvi
1 bardak kahve
1 ölçü pastacı kreması-veya arzu ettiğiniz bir krema-
üzeri için kakao
Öncelikle bir bardak un,bir bardak şeker ve4 bardak süt ile bir krema hazırlıyoruz.Bu kremayı iki yumurta sarısı ve yarım paket taze krema ile çırparak inceltiyoruz.
Diğer tarafta kelepçeli bir kalıb alarak dibine ve kenarlarına kahveye batırdığımız bisküvileri diziyoruz.Kremayı bu bisküvilerin ortasına döküyoruz,arasına kalan bisküvileri yerleştiriyoruz.Krema ve bisküviler bitene kadar devam ediyoruz.En üste ben kakao eledim,çikolata parçaları ile süsledim.Siz dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.
Not:Her zamanki gibi bisküvilerin devrileceğini düşündüğümden süslemesine çok dikkat etmedim.Siz bu konuda dilediğinizi yapabilirsiniz.
Not 2:Kenara gelen bisküvileri çok kısa süre ve tek taraflı olarak ıslatın.
AFİYET OLSUN..
1 yorum:
eee bu benim yazım ama....
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.