4 Mart 2010 Perşembe

fırında mantarlı levrek....

malzemeler
- 1 adet levrek(2 parça fileto)
- 6-7 adet kestane mantarı
- 6 - 7 adet beyaz mantar
- 2 adet yeşil soğan
- 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
- 1 yemek kaşığı hardal
- 2 adet defne yaprağı
- 1 yemek kaşığı sızma yağ
- tuz karabiber
- aleminyum folyo
hazırlanması
- balıkları yıkayıp - kağıt havlu ile kurulayın
- kestane mantarlarını yıkayıp - dörde bölün
- beyaz mantarları yıkayıp - dörde bölün
- yeşil soğanları uzun uzun doğrayın
- bir kasenin içerisinde
mantarları - y.soğanı - limon kabuğu rendesini - hardal ve defne yaprağı
sızma yağı karıştırın
- aleminyum folyonun içerisine önce mantarlı karışımı
- mantarlı karışımın üzerine derili kısımları üstte kalacak şekilde
tuz ve karabiber serptiğiniz levrek filetolarını koyun
- aleminyum folyoyu kapatın
- önceden 250 derece ısıtılmış fırında
- 30 dakika pişirin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.