5 Mart 2010 Cuma

fırında çipura......

kabak- biber - domates - mantarları ızgarada kızartıp
sebzelerin üzerine
tereyağı
bir tutam
sarmısak tozu ve cevizi karışımı döktüm...
balıklarla sebzelerin servisini birlikte yaptım
malzemeler
- 2 adet deniz çipurası
- zeytinyağı
- 1/2 limonun suyu
- 1/2 limon kabukları soyulup / dilimlenmiş
- 1 çay kaşığı sarmısak tozu
- defne yaprağı
- karabiber
- tuz
hazırlanması
- defne yaprağı ve dilimlenmiş limon haricindeki malzemeyi karıştırın
- temizlenmiş - yıkanmış balıkların hertarafına sürün
- balıkları fırın kabına yerleştirin
- dilimlenmiş limonları ve defne yapraklarını ilave edin
- fırın kabının üstüne yağlı kağıt koyun
- 200 derece fırında 40-45 dakika pişirin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.