Keki için:
4 yumurta
4 türk kahvesi fincanı toz şeker
4 türk kahvesi fincanı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kreması:
200 gr. beyaz ganaj
200 gr. krema
1 çay bardağı süt
1 paket krem şanti
Üzeri için:
Çilek
1 paket çilekli sos
İçi İçin:
Çilek
Damla çikolata
Yumurta ve şekeri iyice çırpın kuru malzemeyi mutlaka eleyerek ekleyin. Önceden ısınmış fırında keki pişirip soğumaya bırakın. Kremayı ısıtın ve ganajı içinde eritip kenara alın soğusun. 1 çay bardağı sütle kremşantiyi çırpın ve soğumuş ganaja ekleyin. Keki ortadan ikiye bölüp kremanın yarısını çilekleri damla çikolatayı ekleyin. Kekin diğer parçasını da üzerine kapatın. Kremanın kalanını sürün. Çilek ve sosla süsleyin.
Afiyet Olsun....
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.