
BAKMAYIN ADININ YALANCI OLDUĞUNA ÇOK LEZZETLİ BİR BÖREK.
- MALZEMELER:
- 5 YUFKA
- YARIM LİTRE SÜT
- 1 BARDAK SIVIYAĞ
- 2 YUMURTA
- İÇİ İÇİN:TELLİ PEYNİR(ERİYEN BİR PEYNİR TÜRÜ DİL PEYNİRİ GİBİ)
- MAYDANOZ
YAPILIŞI:SÜT ,YUM.VE SIVIYAĞ KARIŞTIRILIR.YUFKALAR PARÇALANIP.BU KARIŞIMA TAMAMEN BATIRILIR.GELİŞİGÜZEL TEPSİYE SERİLİR.ARALARINA İÇ MALZEMESİ SERİLİR.ÜZERİNE KALAN KARIŞIM DÖKÜLÜR.
DİLİMLENİR.İSTENİRSE KÜÇÜK TEREYAĞ PARÇALARI ÜZERİNEKOYULUR.
FIRINDA NAR GİBİ PİŞİRİLİR.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.