3 Mart 2010 Çarşamba

İZMİR KÖFTE VE AHSEN HANIM






RAMAZANIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜDE GEÇTİ.ÇOK ŞÜKÜR.HERKESE KOLAYLIKLAR.AĞIZ TADI VE AFİYETLER DİLİYORUM.
BUGÜN SİZLERLE YİNE BİR TARİF VE KIZIMIN MUTFAK DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
İZMİR KÖFTE
YARIM KİLO KIYMA.BAYAT EKMEK .TUZ VE KARABİBERLE KÖFTELER HAZIRLANIR.
SIVIYAĞDA KIZARTILIR.
PATATESLARDE KALIN DİLİMLER HALİNDE KIZARTILIR.
YAYVAN BİR TENCEREYE SIRA İLE DİZİLİR.
SALÇALI SU DÖKÜLÜR VE DOMATES BİBER DŞLŞMLERİ İLE SÜSLENİP OCAKTA PİŞRİLİR.
AFİYETLER OLSUN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.