3 Mart 2010 Çarşamba

bisküvili tavuk göğsü


tavuk göğsü en sevdiğim sütlü tatlıdır.bu kez sunumda farklılık olsun diye bisküvi
ve kakao süsünü ilave ettim.yiyenler çok beğendi.yani tavsiye olunur vesselam:)
tarifimi
51. "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN" ev sahipliğini yapan ,
japoncekirdegi ne gönderiyorum
Arkadaşıma kolaylıklar dilerim.
MALZEMELER
1 paket bisküvi
1 çay bardağı şeker
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
(bisküvileri iri iri kırıyor ve diğer malzemelerle buluşturuyoruz.sudan geçirdiğimiz borcamın zeminine yayıyoruz)
5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı un
1 p. vanilya
yarım paket margarin
(süt şeker ve unu tencereye alıp mikserden geçiriyoruz yada iyice çırpıyoruz.sonra pişirmeye başlıyoruz karıştırarak.muhallebi kıvamına gelince ocaktan alıp margarini ve vanilyayı ilave ediyoruz.tavuk göğsünü daha önce hazırladığımız bisküvi karışımının üzerine döküyor ve sıcakken üzerine kakao eliyoruz.en üstüne de hindistan cevizi...)
şimdide sevdiklerimizle muhabbetin vazgeçilmezi çayımızı alıp,sevgi dolu sohbetler ederek,sevgi yudumlayarak pastamızı yiyoruz...e hadi:)

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.