
şimdi tarifimiz;
MALZEMELER:
- 5 haşlanmış patates
- yarım su bar.kaşar rendesi
- tuz
- karabiber
- birazsıvıyağ
- köri
İÇİ İÇİN:ben sosis ve kaşar kullandım.asıl tarifte sucuk vardı.
BULAMAK İÇİN GALETA UNU
YAPILIŞI:haşlanmış patatesler el dayanacak ısıdayken ezilirler.
içine tuz ,karabiber ,köri,sıvıyağ,kaşar rendesiilave edilip iyice yoğrulur.içine sosis ve kaşar koyulup yuvarlanır.
galeta ununa bulanıp fırın tepsisine dizilip fırınlanır.
bu tarifi 46.porselen demlik çay saati etkinlik ev sahibesi http://nurmutfakta.blogcu.com/ arkadaşıma gönderiyorum.kendisine kolaylıklar diliyorum
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.