3 Mart 2010 Çarşamba

ŞERBETLİ ETİMEKLİ TAVUKGÖĞSÜ


bugünkü tarifim çok basit fat bir o kadarda lezzetli.
  • öncelikle3 su bar.su ve 2.5 su bar.şeker ile pişirdiğimiz sıcak şerbet ile borcama dizdiğimiz etimekleri ıslatalım.
  • tavukgöğsünün hazırlanışı:1 lt sütün içine 1 bardak un ve 1 bardak şeker koyulur.iyice çırpılır.altı yakılır ve sürekli karıştırarak kaynana kadar pişrilir.
  • 1 dolu kaşık margarin katılır ve altı kapatılarak mikserle sakız kıvamına gelene dek iyice çırpılır.
  • şerbetle ıslattığımız etimeklerin üzerine muhallebi dökülür ve buzdolabında bekletilir.

bu tarifi 51.p.d.ç.e. evsahibesihttp://japoncekirdegi.blogspot.com/ a gönderiyorum.bol tarifli bir etkinlik olmasını diliyorum

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.