
bugünkü tarifim çok basit fat bir o kadarda lezzetli.
- öncelikle3 su bar.su ve 2.5 su bar.şeker ile pişirdiğimiz sıcak şerbet ile borcama dizdiğimiz etimekleri ıslatalım.
- tavukgöğsünün hazırlanışı:1 lt sütün içine 1 bardak un ve 1 bardak şeker koyulur.iyice çırpılır.altı yakılır ve sürekli karıştırarak kaynana kadar pişrilir.
- 1 dolu kaşık margarin katılır ve altı kapatılarak mikserle sakız kıvamına gelene dek iyice çırpılır.
- şerbetle ıslattığımız etimeklerin üzerine muhallebi dökülür ve buzdolabında bekletilir.
bu tarifi 51.p.d.ç.e. evsahibesihttp://japoncekirdegi.blogspot.com/ a gönderiyorum.bol tarifli bir etkinlik olmasını diliyorum
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.