3 Mart 2010 Çarşamba

PUDİNGLİ ETİMEK TATLISI


DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HAYIRLI CUMALAR.BUGÜN PAYLAŞACAĞIM TARİF BENİM EN SEVDİĞİM TATLILARDAN.HEMDE YAZGÜNLERİ İÇİN ÇOK UYGUN.
MALZEMELER:
  • 1 PAKET ETİMEK
  • VANİLYALI PUDİNG
  • 3 SU BAR.SÜT

ŞERBETİ İÇİN:

  • 3 SU BAR.ŞEKER
  • 4 SU BAR.SU

ÜZERİNE MEYVELİ SOS

YAPILIŞI:ETİMEKLERİ PİŞİRDİĞİNİZ ŞERBETLE ISLATIN.

ARDINDAN 3 SU BAR.SÜT İLE PİŞRDİĞİMİZ VANİLYAYI DÖKELİM.

SOĞUYUNCA MEYVELİ SOSUDA DÖKELİM VE BUZDOLABNDA SOĞUTALIM.

AFİYET OLSUN.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.