5 Mart 2010 Cuma

milföy batonlar....

milföy baton tarifi
la cucina ıtaliana dergisinden
avakadolu dip sosla birlikte servis yaptım
tarifte 230 gr milföy hamuru yazıyor
içinde 6 adet küçük kareler olan paketlerden kullandım
- 230 gr milföy hamuru
- 1 adet yumurta
- rendelenmiş parmesan peyniri
- haşhaş tohumu

milföy hamurlarını merdaneyle 12-15 cm kadar açıp
çırpılmış yumurtayı hamurun üzerine sürün
rendelenmiş parmesan ve haşhaş tohumlarını üzerine serpip
1 cm kalınlığında şeritler kesip
pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine kestiiniz şeritleri bükerek yerleştirin
önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.