4 Mart 2010 Perşembe

İFTAR MENÜM VE KADAYIF SARMASI


BU AKŞAM MİSAFİRLERİM VARDI İFTARDA.MENÜMÜZDE
  • TARHANA ÇORBASI
  • ETLİ GÜVEÇ
  • PİLAV
  • SOSYETE MANTISI
  • MANTARLI SALATA
  • MEVSİM SALATASI
  • HAVUÇLU PATATES TOPLARI
  • KADAYIF SARMASI

KADAYIF SARMASI

MALZEMELER:

  • 500 GR ÇİĞ KADAYIF
  • 250 GR ERİMİŞ TEREYAĞI
  • CEVİZ

ŞERBETİ:

  • 4 SU BAR.SU
  • 4 SU BAR.ŞEKER
  • ÇEYREK LİMON

YAPILIŞI:ELİNİZE BİR ÇAY TABAĞI BÜYÜKLÜNDE KADAYIF ALIN.YAĞLAYIN.İÇİNE CEVİ KOYUP .DOLMA GİBİ SARIN.

KALAN YAĞI KADAYIFLARIN ÜZERİNE GEZDİRİN.

FIRINDA PİŞİRİN.

FIRINDAN ÇIKINCA SOĞUK ŞERBETİ DÖKÜN.

MANTARLI SALATA


HAVUÇLU PATATES TOPLARI


SALATA



SOSYETE MANTISI




İFTAR SOFRAM




DİĞER TARİFLER İLERLEYEN GÜNLERDE.KALIN SAĞLIKLA


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.