4 Mart 2010 Perşembe

HAVUÇLU YOĞURTLU PATATES


MALZEMELER

3-4 Adet haşlanmış patates
2-3 Adet havuç
sarımsak
pulbiber
sıvı yağ
yoğurt
salça
tuz

HAZIRLANIŞI

Haşlanmış patatese biraz tuz ekerek çatalla ezin,bir borcama veya servis yapacağınız tabağa yerleştirin.Rendelediğiniz havuçları az yağlı bir tavada sarımsak ekleyerek rengi değişene kadar pişirin.Pişirdiğiniz havuçları patateslerin üzerine yayın.Ayrı bir kapta hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu da havucun üstüne dökün.En üstüne de pişirdiğiniz sosu (yağ,salça ve pulbiberi) şekil vererek ekleyin.
Malzemelerin miktarını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz,afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.