
MALZEMELER
3-4 Adet haşlanmış patates
2-3 Adet havuç
sarımsak
pulbiber
sıvı yağ
yoğurt
salça
tuz
HAZIRLANIŞI
Haşlanmış patatese biraz tuz ekerek çatalla ezin,bir borcama veya servis yapacağınız tabağa yerleştirin.Rendelediğiniz havuçları az yağlı bir tavada sarımsak ekleyerek rengi değişene kadar pişirin.Pişirdiğiniz havuçları patateslerin üzerine yayın.Ayrı bir kapta hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu da havucun üstüne dökün.En üstüne de pişirdiğiniz sosu (yağ,salça ve pulbiberi) şekil vererek ekleyin.
Malzemelerin miktarını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz,afiyet olsun.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.