4 Mart 2010 Perşembe

BUĞDAY SALATASI VE KARNABAHAR KIZARTMASI

BUĞDAY SALATASI

MALZEMELER:

  • 2 SU BAR.HAŞLANMIŞ BUĞDAY
  • 2 ADET HAŞLANMIŞ HAVUÇ
  • 3 ADET KÖZLENMİŞ KIRMIZIBİBER
  • 1 SU BAR.MISIR
  • YARIMSU BAR.DOĞRANMIŞ YEŞİL ZEYTİN
  • 4 KAŞIK YOĞURT
  • 3 KAŞIK MAYONEZ
    YAPILIŞI:haşlanmış buğdayın içine doğranmış havuçları,mısırı.kırmızıbiberi,yeşilzeytini ekleyip karıştırın.

daha sonra yoğurt ve mayonezi karıştırın.afiyetle yiyin.


KARNABAHAR KIZARTMASI:çiçek çiçek haşladığımız karnabaharları önce çırpılmış yumurtaya ardından çıtır pane harcına bulayın ve sıvıyağda kızartın.

yoğurt ile servis yapın.

HERKESE MUTLU HAFTASONLARI:))

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazabilirsiniz.