- 2 SU BAR.HAŞLANMIŞ BUĞDAY
- 2 ADET HAŞLANMIŞ HAVUÇ
- 3 ADET KÖZLENMİŞ KIRMIZIBİBER
- 1 SU BAR.MISIR
- YARIMSU BAR.DOĞRANMIŞ YEŞİL ZEYTİN
- 4 KAŞIK YOĞURT
- 3 KAŞIK MAYONEZ
YAPILIŞI:haşlanmış buğdayın içine doğranmış havuçları,mısırı.kırmızıbiberi,yeşilzeytini ekleyip karıştırın.
daha sonra yoğurt ve mayonezi karıştırın.afiyetle yiyin.
KARNABAHAR KIZARTMASI:çiçek çiçek haşladığımız karnabaharları önce çırpılmış yumurtaya ardından çıtır pane harcına bulayın ve sıvıyağda kızartın.
yoğurt ile servis yapın.
HERKESE MUTLU HAFTASONLARI:))
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorum yazabilirsiniz.